MOTONET AUTOKORJAAMO JOENSUU - MITÄ TEEMME?

Teemme henkilö-, paketti- ja asuntoautojen huolto- ja korjaustöitä auton iästä ja merkistä riippumatta. Olemme siis monimerkkikorjaamo. Ja tiesithän, että kun ostat Motonet-korjaamosta varaosat ja työn, niin saat molemmille vuoden takuun.

Meiltä saat myös renkaat ja renkaiden vaihdot niin autoihin kuin moottoripyöriin ja mopoihin.
Ja tietysti mm. moottorinvaihdot, öljynvaihdot, ilmastointihuollot, vuosihuollot, määräaikaishuollot valmistajan huolto-ohjelman mukaan, jakopään hihnojen vaihdot, jarrutyöt, alustan nivelten vaihdot, katsastustarkastukset, vikadiagnoosit, ohjauskulmien mittaukset ja säädöt jne. 

Toisin sanoen, teemme korjauksia polttimon vaihdosta moottorin vaihtoon!

Motonet Autokorjaamolla voit huollattaa uuden autosi myös sen takuuaikana, teemme huollon valmistajan määräaikaisohjelman mukaisesti, takuu säilyy autossasi normaalisti. Onnistuneen huollon ja toimivan auton edellytys ei ole merkkikorjaamo, vaan ammattilainen, joka suorittaa huollon.

Motonet autokorjaamo Joensuu

 

Joensuun Motonet Korjaamon laitekanta on uutta ja nykyaikaista. Testirata (jarrudynamometri, iskunvaimennin testeri), 4-pyöräsuuntauslaite, ilmastoinnin huoltolaitteet, pakokaasuanalysaattori bensiini- ja dieselautoille. Erittäin kattavat diagnostiikkalaitteet merkkikohtaisin sovelluksin. Siis laitekanta, joka kattaa kaikki testaukset ja korjaukset niin uusiin kuin vanhempiinkin autoihin.

Toiminnallemme ja erityisesti asiakkaillemme merkittävä asia on se, että toimimme Motonetin kanssa samassa rakennuksessa ja läheisessä yhteistyössä. Käytämme Motonetin edullisia ja laadukkaita, alkuperäistä vastaavia varaosia. Varaosien nopea saatavuus takaa autosi nopean ja edullisen korjauksen.

Motonet Autokorjaamo Joen Autokulma Oy:n palvelut:

- Henkilö-, paketti- ja asuntoautojen huollot ja korjaukset

- Autojen, moottoripyörien ja mopojen renkaiden vaihdot

- Land Rover -korjaukset ja huollot 

- Vikakoodien luvut ja kattavat vikadiagnoosit

- Katsastuspalvelut: katsastustarkastukset, pakokaasumittaukset, OBD-testit

- Ilmastointihuollot

- Ohjauskulmien mittaus ja säätö

- Sijaisauto edullisesti

- Mototurva 

- Motonet-korjaamorahoitus

auton korjaus, ilmajousen kompressorin vaihto

Kuva: ilmajousen kompressorin vaihto

 

Vuokraamme sijaisautoa vaikka oma autosi ei olisikaan huollettavana.

 

 

Tälläkin kaudella tuemme nuorta IAME Series Finlandin kuljettajaa Jiri Mynttistä

http://www.x30.fi/index.php?page=6&driver=Mynttinen+Jiri&lang=fi

Jiri Mynttinen

 

 

 

 

 

 

 

palvelut motonet korjaamo

Teemme henkilö- ja pakettiautojen huolto- ja korjaustöitä. 

Öljynvaihdot, huollot, määräaikaishuollot valmistajan huolto-ohjelman mukaan, jakopään hihnojen vaihdot, jarrutyöt, alustan nivelten vaihdot, katsastustarkastukset, vikadiagnoosit jne.

mototurva

Mototurva

Tekninen vika tai ulosajo, Mototurvan tiepalvelu tulee auttamaan sinua minne tahansa, ympäri vuorokauden. Mototurva-asiakkaana apu on sinulle ilmaista. Maksat vain mahdollisista tarvikkeista (esim. uusi akku tai vaikkapa tuotu polttoaine)

Motonet laskulle

Osamaksu tai lasku

Motonet Korjaamorahoitus tarjoaa sinulle mahdollisuuden hankintojesi maksamiseen helposti ja joustavasti. Osamaksusopimuksen voit tehdä Motonet-korjaamossa heti ostohetkellä, saat ensimmäiset 30 päivää korottomina. Halutessasi voit maksaa vähimmäiserää suurempia lyhennyksiä tai koko luoton ennenaikaisesti ilman lisäkustannuksia.

PALVELUT

AUTOHUOLTO

Autoon tulee aika-ajoin huollon tai korjauksen tarvetta. Nyt huoltaminen on helppoa ja edullista.

AUTON KORJAUS

Teemme kaikki auton ylläpitoon liittyvät korjaukset: Jarrut, pakoputket, iskunvaimentimet, alustan nivelet, pyöränlaakerit, jakopään hihnojen vaihdot, laturit, startit, valot, polttimot jne.

KATSASTUS

Teemme katsastustarkastukset, siihen liittyvät pakokaasumittaukset ja OBD testit. Meiltä saat myös katsastuspalvelun, käymme katsastamassa autosi.

Ilmastointihuolto

Ilmastointihuollossa poistetaan järjestelmään muodostunut kosteus, järjestelmään täytetään oikea määrä kylmäainetta ja lisätään kompressorin voiteluainetta. Näin järjestelmä toimii taas täydellä teholla ja komponenttien käyttöikä pitenee.

Teitä palvelee

Juhani Juutilainen, yrittäjä ja toimitusjohtaja

Juhani Juutilainen

Yrittäjä
044 760 3001

Petri Parviainen on autokorjaamon työnjohtaja

Petri Parviainen

Työnjohtaja
044 760 3002

Motonet-korjaamoissa on käytössä Mototurva ja Motonet korjaamon rahoitus

JÄTÄ VIESTI TAI PYYDÄ TARJOUS

Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia täyttää