innovoice osamaksu 60 päivää korotonta maksuaikaa

Motonet Korjaamoilla tammi- ja helmikuussa 60 päivää korotonta maksuaikaa!

Motonet Korjaamorahoituksella saat nyt entistä pidemmän maksuajan.

Kampanja-aikana 1.1. - 29.2.2020 tarjoamme osamaksusopimuksiin 60 päivää korotonta maksuaikaa. Tarjous koskee osamaksulla tehtyjä hankintoja.

Kun valitset osamaksun, voit itse päättä sinulle sopivan maksuajan. Tililaskut postitetaan sinulle kotiin kerran kuussa, joista ensimmäinen saapuu sinulle noin 45 päivää ostopäivästä.

LIsätietoja: https://www.innovoice.fi/motonet

 

                                 

SATOJEN EUROJEN SÄÄSTÖT VUODESSA

eflexfuel muuttossarja säästä rahaa ja luontoa

Tarkista ajoneuvosi yhteensopivuus: https://eflexfuel.fi/yhteensopivuus

eFlexFuelin avulla voit käyttää autossasi ympäristöystävällistä E85-polttoainetta ja edelleen myös halutessasi bensiiniä.

eFlexFuel tunnistaa automaattisesti polttoaineen etanolipitoisuuden.

https://eflexfuel.fi/saastolaskuri

https://areena.yle.fi/1-50293763

 

 

Hiukkassuodattimen eli hiukkasloukun pesu!

Hiukkassuodatin (DPF) on dieselmoottorisen auton pakokaasujen pienhiukkasten talteenottojärjestelmä. Sen tehtävä on nimensä mukaisesti suodattaa dieselmoottorin pakokaasuista pienhiukkasia. Auton moottorinohjaus pyrkii puhdistamaan suodatinta ajoittain. Suomen olosuhteissa tuo puhdistustoiminto ei aina riitä ja suodatin alkaa tukkeutua. Tuo näkyy tehon heikkenemisenä ja viimeisellä syttyy moottorihäiriön merkkivalo.

Suodattimen elinikä on käytöstä ja automerkistä riippuen noin 50 000 – 250 000 kilometriä. Merkkikorjaamot suosittavat tässä tapauksessa DPF-suodattimen uusintaa, joka on usein erittäin kallis vaihtoehto.

Korjaamomme pystyy nyt tarjoamaan DPF-suodattimen pesun, jolla suodattimesta pestään sinne kertynyt noki ja tuhka tehokkaasti pois.  Suodatin irrotetaan autosta ja siihen kertynyt lika liuotetaan pesuaineella. Tämän jälkeen se pestään siihen erityisesti suunnitellulla laitteella.

Pesutoimenpide on huomattavasti edullisempi kuin uusi hiukkasloukku. Työaika suodattimen irrottamisessa (pesua varten) ja takaisin asentamisessa vaihtelee automalleittain.  Pesutoimenpide riippuu suodattimen likaisuudesta.

Pyydä tarjous DPF-suodattimen pesulle. Vastaamme kirjallisesti sähköpostilla tai puhelimitse.

Katso video pesutoimenpiteestä: https://www.youtube.com/watch?time_continue=8&v=WKUsNiR9QLI

Pesun jälkeen on suositeltavaa tehdä myös regenerointi ja moottorinohjainlaitteen DPF ohjearvojen nollaus.

 

Motonet  Autokorjaamo Joensuu

Tärkeintä työssämme on palveleva ja reilu asenne sekä hyvä ammattitaito -nykyaikaisia työvälineitä unohtamatta. Olemme monimerkkikorjaamo, jossa huollamme ja korjaamme henkilö-, paketti- ja asuntoautoja helposti ja edullisesti.

Kun ostat Motonet-korjaamosta varaosat ja työn, niin saat molemmille vuoden takuun.

Käytämme ainoastaan alkuperäistä vastaavia tai alkuperäisiä varaosia. 

TERVETULOA!

MOTONET AUTOKORJAAMO JOENSUU, JOEN AUTOKULMA OY, Wahlforssinkatu 2

 

 

 

palvelut motonet korjaamo

Teemme henkilö- ja pakettiautojen huolto- ja korjaustöitä. 

Öljynvaihdot, huollot, määräaikaishuollot valmistajan huolto-ohjelman mukaan, jakopään hihnojen vaihdot, jarrutyöt, alustan nivelten vaihdot, katsastustarkastukset, vikadiagnoosit jne.

mototurva

Mototurva

Tekninen vika tai ulosajo, Mototurvan tiepalvelu tulee auttamaan sinua minne tahansa, ympäri vuorokauden. Mototurva-asiakkaana apu on sinulle ilmaista. Maksat vain mahdollisista tarvikkeista (esim. uusi akku tai vaikkapa tuotu polttoaine)

Motonet laskulle

Osamaksu tai lasku

Motonet Korjaamorahoitus tarjoaa sinulle mahdollisuuden hankintojesi maksamiseen helposti ja joustavasti. Osamaksusopimuksen voit tehdä Motonet-korjaamossa heti ostohetkellä, saat ensimmäiset 30 päivää korottomina. Halutessasi voit maksaa vähimmäiserää suurempia lyhennyksiä tai koko luoton ennenaikaisesti ilman lisäkustannuksia.

PALVELUT

AUTOHUOLTO

Autoon tulee aika-ajoin huollon tai korjauksen tarvetta. Nyt huoltaminen on helppoa ja edullista.

AUTON KORJAUS

Teemme kaikki auton ylläpitoon liittyvät korjaukset: Jarrut, pakoputket, iskunvaimentimet, alustan nivelet, pyöränlaakerit, jakopään hihnojen vaihdot, laturit, startit, valot, polttimot jne.

KATSASTUS

Teemme katsastustarkastukset, siihen liittyvät pakokaasumittaukset ja OBD testit. Meiltä saat myös katsastuspalvelun, käymme katsastamassa autosi.

Ilmastointihuolto

Ilmastointihuollossa poistetaan järjestelmään muodostunut kosteus, järjestelmään täytetään oikea määrä kylmäainetta ja lisätään kompressorin voiteluainetta. Näin järjestelmä toimii taas täydellä teholla ja komponenttien käyttöikä pitenee.

Teitä palvelee

Petri Parviainen on autokorjaamon työnjohtaja

Petri Parviainen

Työnjohtaja
044 760 3002

Juha matti

Juha-Matti Mustonen

Työnjohtaja
044 760 3001

Juhani Juutilainen, yrittäjä ja toimitusjohtaja

Juhani Juutilainen

Yrittäjä
044 760 3001

Motonet-korjaamoissa on käytössä Mototurva ja Motonet korjaamon rahoitus

JÄTÄ VIESTI TAI PYYDÄ TARJOUS

Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia täyttää